Loading...

Tribal Shawl Yang Cantik

ditaip Mommy Pinky jam 11:19 AM


Happy Tuesday!

New tribal shawl available here on my blog. Hehee! Sekarang ramai betul yang menggayakan corak tribal ni. Baju, skirt, seluar, tudung, bag bercorak tribalpun ada. Pada pandangan Mommy Pinky kan, SHAWL TRIBAL ini cantik sebab corak etniknya unik dan menarik, lepas tu ditambah lagi dengan warnanya yang colourfull. Ceria je nampak kalau kita pakai kan? Hehee.

Tribal Shawl ni memang best dan berkualiti. Bidang pun besar tau. Sesuaila sangat untuk yang suka melilit-lilit bagai tu. Kainnya sangat lembut dan mudah untuk digayakan. Kain Cotton but a mix of linen. Tidak licin dan tidak keras. STOK TERHAD ye. Rugi siapa tak grab tau, bukan senang nak dapat shawl bidang besar yang comel-comel macam ni. Kalau dah sold out tu, tak de restock dah selamanya. Hehee.

Material : Cotton but a mix of linen
Panjang : 70 inci
Lebar : 27 inci
PRICE : RM40
(Ada Diskaun untuk Follower. Wink²)
FREE POSTAGE


KOD : TS01


KOD : TS02


KOD : TS06
SOLD OUT



KOD : TS04


KOD : TS08

Yang berminat boleh contact.
Email : zanaju_on@yahoo.com
SMS/Whatsapp (zana/mommy pinky) : 011-28511631





Suka entri ni? Klik link di bawah sebagai tanda penghargaan ◕‿◕
Jom baca 3 Tips dari Lisa Surihani.

2 komen:

Noor Mala Shahar on 10:29 AM said...

cantik-cantik corak tudung....

Mommy Pinky on 3:23 AM said...

Tq dear Noor Mala Shahar :)

:a :b :c :e :f :g :h :i :j :k :m :n

Post a Comment

 

Copyright © 2008-2013 Mommy Pinky. All rights reserved | Sign in - Create Post